Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + ekip seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın kullanma klası kabilinden faktörler ruhlu olmaktadır.

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak işlemlenmesi hasebiyle bir dokunca görmesi halinde ziyanın giderilmesini dilek ika.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında bapnın kolayca açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri Yangın Merdiveni Kapısı kullanarak talep edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın merdivenleri mimarilırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma sarih strüktürlarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Binaların dokumasına onat kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle yan yana henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun anayasa sebebi iz yitirilmesine öz vermemesi ve elan az maliyetle işlemin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page